Herock verkoopt diverse veiligheidsschoenen van diverse typen, zoals S2. Centraal hierbij staat de veiligheid en het werkgemak van professionals in diverse sectoren. Maar ook de enthousiaste amateur kan bij ons terecht voor de broodnodige beschermingsmiddelen.

Een betere wereld begint bij Herock
Veiligheidsschoenen van het type S2 beschikken over alle eigenschappen van het type S1, met als exta eigenschap dat het bovenmateriaal weerstand biedt tegen penetratie en absorptie van water. Daarnaast beschikken veiligheidsschoenen van het type S2 over onder andere een beschermende neus, een binnenvoering, een minimale hoogte van het bovenmateriaal en als extra eigenschappen onder meer de absorptie van energie in de hiel en antistatische eigenschappen. Behalve veiligheidsschoenen van het type S2 levert Herock je nog tal van andere producten, zoals diverse workgear (kousen, kniebeschermers en dergelijke), jassen, hemden, broeken of bijvoorbeeld bodywarmers. Wat al deze artikelen met elkaar gemeen hebben is dat ze gemaakt zijn volgens de laatste technologieën, uitgebreid getest zijn en bovendien zo duurzaam mogelijk zijn gefabriceerd. Wij houden rekening met grondstoffen, leveranciers, omstandigheden in de ateliers en ga zo maar door. Wij hebben niet alleen een hart voor onze collega’s, maar ook voor het milieu en mensenrechten.

Contact
Voor al je vragen, opmerkingen of ideeën aangaande de veiligheidsschoenen van het type S2 of een ander product, bel ons gerust. Dit kan via telefoonnummer +32 (0)52 44 48 21. Je kan ons ook bereiken per mail via info@herockworkwear.com of ons contactformulier. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 8u30 tot 12u00 en van 13u00 tot 17u30 (op vrijdag tot 15u30).

Visit a store
Find Herock