Herock levert hoogwaardig promotietextiel aan ieder bedrijf dat op zoek een manier om naamsbekendheid te genereren. Werkkleding van de allerhoogste kwaliteit, voor zowel mannen als vrouwen, dat vind je bij ons.

Tussenkop
Het assortiment van Herock is grofweg in te delen in drie lijnen voor mannen en een speciale collectie voor vrouwen. Een van deze lijnen is de Essentials-lijn. De kleding uit deze collectie is ideaal promotietextiel omdat deze producten alleen aan de binnenkant gebranded, zodat je heel gemakkelijk het logo of bedrijfsnaam van je eigen bedrijf op de kleding kunt afdrukken. Desgewenst kun je het label van Herock makkelijk verwijderen. Uiteraard is de kleding uit deze collectie meer dan alleen promotietextiel. De jassen, broeken, overalls en dergelijke voldoen aan alle verwachtingen en zijn daarom geschikt voor professionals én voor doe-het-zelvers. Naast deze Essentials-kleding hebben wij ook nog een Additionals- en Experts-collectie in de aanbieding. De lijn voor onze vrouwelijke collega’s hebben wij Sherock genoemd. Hiermee zijn wij een van de weinige bedrijven die rekening houden met de vrouwelijke pasvorm en kleding op maat leveren voor vrouwelijke hoogwerkers, metselaars of bouwvakkers.

Contact
Wil je meer informatie, of heb je opmerkingen of ideeën over onze producten, zoals promotietextiel? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer +32 (0)52 44 48 21, info@herockworkwear.com of ons contactformulier.

Visit a store
Find Herock