Korte of lange werkbroeken, Herock maakt en verkoopt ze aan jou, de amateur of de professional. Wij zorgen ervoor dat je op een prettige en veilige manier je job kunt doen, dankzij ons brede gamma aan beschermingsmiddelen.

Altijd het beste resultaat
Of je nou man of vrouw bent, wij hebben werkbroeken voor iedereen. Korte bermuda’s zoals de Tyrus of de Pallas, of lange werkbroeken zoals Thor, Odin, Mars of de Athena voor vrouwen. Deze laatste broek is een multi-pocket en waterafstotende broek, met onder andere twee zijzakken, twee dijbeenzakken, één meterzak en een uitneembare zoom. Uiteraard verkopen wij veel meer dan alleen werkbroeken. Zo kun je bij ons ook terecht voor beschermende regenkleding, boydwarmers, pullovers en bijvoorbeeld diverse t-shirts. Wij zorgen ervoor dat onze kledij ontworpen is volgens de laatste technologische ontwikkelingen, uitgebreid getest wordt in de praktijk en laboratoria en op een eerlijke en schone manier gemaakt worden. Werkbroeken van Herock zijn dus in staat bescherming te bieden in de meest extreme werk- en weersomstandigheden.

Contact
Voor meer informatie kun je tussen 8u30 en 12u00 en van 13u00 tot 17u30 (tot 15u30 op vrijdag) bellen naar +32 (0)52 44 48 21. Een mail sturen naar info@herockworkwear.com of via ons contactformulier kan natuurlijk ook. Wij staan je graag te woord over onze werkbroeken of over onze andere producten.

Visit a store
Find Herock