Customer service Duitsland

Herock® is het snelst groeiende workwear-brand in Europa en combineert functionaliteit met een stoere en trendy look. Herock® is 6 jaar geleden gelanceerd en vandaag aanwezig in 16 verschillende landen binnen en buiten Europa. Dankzij de uitgesproken communicatie en een dynamische marketingstrategie heeft het merk zijn plaats verdient binnen de top 5 merken voor werkkleding. Wij zoeken iemand die onze commerciële binnendienst kan versterken voor de Duitstalige klantengroep.

FUNCTIE

U bent verantwoordelijk voor de Duitstalige klantengroep en zorgt ervoor dat alle orders tijdig in het systeem ingebracht zijn en verwerkt worden. U helpt ook met uw collega’s actief mee met het verwerken van de orders en telefoons. U bouwt een commerciële relatie met de klanten op, antwoord snel en efficiënt op hun vragen en tracht de omzet te doen groeien door PRO-actief nieuwe producten en alternatieven aan te bieden. U werkt in teamverband samen met de commerciële buitendienst en bied ondersteuning waar mogelijk. Daarnaast coördineert u, in samenspraak met de marketingafdeling, gerichte mailingacties naar de klanten. U heeft een vlotte (en foutloze!) pen en heeft ervaring in het telefonisch verkopen. U overlegt regelmatig met uw collega’s en rapporteert rechtstreeks aan het management.

PROFIEL

U bent een vlotte, communicatieve persoonlijkheid met een commerciële spirit en een bachelor of master diploma. U heeft een relevante ervaring in een commerciële en/of administratieve functie. U kan vlot overweg met het Microsoft Office-pakket. U bent een probleemoplossend en ondernemend persoon. U bent een goede organisator met de nadruk op efficiëntie. U beschikt over een grondige Nederlandse, Duitse en Engelse taalkennis. Franse taalkennis is zeer welkom. U kan goed werken met Excel (of andere databank-systemen) om mailingacties voor te bereiden en de resultaten ervan te verwerken.

WAT WIJ BIEDEN

Een cruciale en verantwoordelijke functie met ruimte voor eigen initiatief binnen een autonoom werkterrein. Aangepast loonpakket. Een on-the-job opleiding is voorzien.

JIJ BENT WIE WIJ ZOEKEN?

Mail uw CV + motivatie

Solliciteren:

VAN LAERE INTERNATIONAL

Zwaarveld 48 

9220 HAMME 

Schriftelijk met cv t.a.v. Dirk Piessens 

E-mail met: dirk@VLI-partners.com

Visit a store
Find Herock